Norges største inneutstilling av gravstener

– direkte fra ditt lokale stenhuggeri

Kyndig veiledning/slik bestiller du:
Våre fagfolk har lang erfaring i veiledning og utforming av gravstener. Gravstenen kan bestilles ved personlig oppmøte i vår store inneutstilling, ved Ski. Vi har store åpne lokaler og kan hjelpe dere med personlig veiledning og samtidig holde anbefalt avstand. Vi desinfiserer og har Antibac tilgjengelig. Alternativt hjelper vi dere gjerne med bestillingen pr. telefon og mail om dere heller ønsker det. Vi har mulighet til å sende skisse av stenen med tekstoppsett pr. mail, samt bilder av gravstener fra vår rikholdige utstilling.  I noen tilfeller lager vi stenen slik at dere kan se den før endelig avgjørelse fattes. Vi har detaljert lokalkunnskap og vi kjenner til de lokale kirkegårdsvedtektene og de stedlige forholdene.

Utforming:
Fra eget verksted designer og produserer vi gravstenen etter deres eget ønske, eller dere finner en sten fra vår rikholdige utstilling. Det benyttes bare ekte natursten, av beste kvalitet, som råmateriale. Struktur og fargenyanser kan variere. Vi har de fleste stensortene på lager, og kan raskt levere gravstenen. Under «Skrifttyper» og «Tilbehør» finner dere et utvalg av våre fonter og dekor.

Priser/utstilling:
Vi leverer gravsten, ferdig på plass på gravlunden fra kr. 9000,- inkl. mva. Dette er vår rimeligste modell, og vi leverer gravstener i alle prisklasser. Se igjennom våre bilder nedenfor. Ta kontakt med oss for pristilbud og veiledning. Prisene vi oppgir inkluderer gravsten og fundament etter dagens regler, navn og dato til en person inngravert og lakkert, stenen ferdig montert på graven med 5 års opprettingsservice. Vi leverer stener i hovedsak til Oslo, Akershus, Østfold med omegn. Vanlig leveringstid er 2 uker. Ta gjerne kontakt med oss på telefon/mail, eller besøk vår store inneutstilling på Ski. Her har vi over 300 stener utstilt og et stort utvalg av naturstener. Der ser du stenen du kjøper og unngår tvil ved bestilling fra katalog. Vi har åpne luftige lokaler og kan hjelpe dere selv om vi må holde anbefalt avstand. Vi desinfiserer og har Antibac tilgjengelig.