Norges største utstilling av gravstener

– direkte fra stenhugger

Kyndig veiledning:
Oslo Monument AS har detaljert lokalkunnskap og kjennskap til de lokale kirkegårdsvedtektene og de stedlige forholdene. Våre fagfolk har lang erfaring i veiledning og utforming av gravstener. I noen tilfeller lager vi stenen slik at dere kan se stenen før den endelige avgjørelsen fattes.

Utforming:
Fra eget verksted designer og produserer vi gravstenen etter deres eget ønske, eller dere finner en sten fra vår rikholdige utstilling. Det benyttes bare ekte natursten, av beste kvalitet, som råmateriale. Struktur og fargenyanser kan variere. Vi har de fleste stensortene på lager, og kan raskt levere gravstenen. Under «Skrifttyper» og «Tilbehør» finner dere et utvalg av våre fonter og dekor.

Priser/utstilling:
Vi leverer gravsten, ferdig på plass på gravlunden fra kr. 8000,- inkl. mva. Dette er vår rimeligste modell, og vi leverer gravstener i alle prisklasser. Se igjennom våre bilder nedenfor. Ta kontakt med oss for pristilbud og veiledning. Prisene vi oppgir inkluderer gravsten og fundament etter dagens regler, navn og dato til en person inngravert og lakkert, stenen ferdig montert på graven. Vi leverer stener i hovedsak til Oslo, Akershus, Østfold med omegn. Vanlig leveringstid er 2 uker. Ta gjerne kontakt med oss på telefon/mail, eller besøk vår store utstilling på Ski og i Oslo på Hasle. Der ser du stenen du kjøper og unngår tvil ved bestilling fra katalog.